مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پسرم به خاطر تصاحب خانه ام

با سلام و خسته نباشید
در سال 1398 آپارتمانی را خریدم و قولنامه آن به نام خودم میباشد و تمام پول داده شده به فروشنده را خودم با حساب خودم پرداخت کردم ولی در هنگام آماده شدن سند چون به دخترم وام مسکن جانبازان میخواست تعلق بگیرد و لازمه آن وام خرید خانه از غیر فامیل خود بود در هنگام انتقال سند برای اینکه بتوان در هنگام گرفتن وام دخترم از سند همین واحد خریداری شده استفاده کرد آنرا به نام عروسم در محضر زدم اینک با توجه به گذشت سه سال و اینکه آن وام دیگر به دخترم تعلق نمی گیرد از پسرم خواستم سند خانه را به نام خودم منتقل کند ولی از این کار سر باز زد. و وی شرط انتقال سند به من را واگذاری یک مغازه که وی مستاجر من است و از یکسال پیش اجاره آنرا هم نداده است می‌داند با توجه به اینکه تمام اطرافیان و همسایه ها از این موضوع مطلع هستم برای اینکه وی را اولا به انتقال سند وادار کنم و ثانیا مغازه ام را از وی پس گرفته و اجاره این یکسال و نیم را از وی بگیرم چیست با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای مغازه درخواست و یا دادخواست تخلیه به همراه مطالبه اجرت المثل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص واحد دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
و در خصوص مغازه دادخواست تخلیه به انضمام آجور معوق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در خصوص واحد دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید داخواست ابطال معامله صوری بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت صوری بودن مطرح نمایید و بوسیله دو شاهد ادعای خود را اثبات نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام در خصوص واحد دادخواست ابطال معامله صوری بدهید