مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام و درود فراوان به وکلای زحمتکش و عزیز دادراه
یکی از اقوام و بستگان طی سالهای گذشته بین 91تا93 مبالغی را به کارت بنده واریز کرده که جمع کل این مبالغ 75 میلیون تومان شده ،الان بینمون کدورت ایجاد شده و ایشان رفته شکایت حقوقی انجام داده و گفته که این مبالغ رو به بنده قرض داده ،با این تفاسیر که این همه سال گذشته ایا دادگاه ادعای ایشان را قبول میکند و سوال بعد اینکه آیا امکانش هست که من محکوم بشم ؟ و بنظرتون دادگاه قبول میکنه که این آقا اون همه پولو تیکه تیکه به من قرض داده و بدون اینکه من قرض دفعه قبل رو پرداخت کنم مجددا به من قرض بده ، اصلا بنظرتون چنین ادعایی رو قاضی قبول میکنه ، خداوکیلی خیلی زور داره به ناحق رفته شکایت کرده ،دم همتون گرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرض دهنده باید اثبات نمایدوجوهی که پرداخت کرده به عنوان قرض بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است دادگاه شما را محکوم کند و شما باید مدارک ارائه دهید که پولها چی واریز را پی داده اید.
به هر حال نظر قاضی ملاک است