مشاوره حقوقی رایگان - مازاد عقب نشینی

درود. صاحب ملکی هستم با بر 10 متر که در مرحله ی اول تفکیک زمین ها به این ملک و ملک مجاور( نسبت به سایر پلاک ها) هرکدام 79 متر بیشتر عقب نشینی داده شده. درنتیجه جهت الحاق این مازاد و خرید به شهرداری مراجعه کردم که با توجه به دادن مجوز به همسایه ی شرقی برای باز کردن درب دوم منزل (علاوه بر درب درکوچه ی اصلی) با فروش تنها 40 متر موافقت کردند آنهم به شرط رضایت محضری همین همسایه ی شرقی.
سوال من این هست که اینکار قانونی هست و باید حتما رضایت گرفته بشه.؟
ضمنا در طرح تعریض گذر هم نیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید با موافقت شهرداری و رضایت همسایه باشد