مشاوره حقوقی رایگان - شرح لایحه برای شکستن حکم تخریب

سلام خسته نباشید منزل مسکونی ساختم درحال سکونت خارج از محدوده حاشیه استان یزد دهنو یزد در جریان پروانه ساخت هم نبودم حالا حکم تخریب دادند کارگر شرکت هستم و با مشکلات فراوان این منزل را ساختم حالا باید چکار کنم راه کار برای جلوگیری از حکم تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بدون حکم دادگاه نمیتونن قلع و قمع نمایند، حتما دادگاه حکم داده و شما از خود دفاع نکردید، باید حکم را ببینم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به مرجع دستور دهنده تخریب مراجعه نسبت به موضوع پیگیری و نهایتاً دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص بشود که در چه سالی خانه ساخته شده است جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید