مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب کمیسیون

با سلام من طبقه چهارم ملکی رو پیش خرید کردم و قرارداد نوشتم مبلغی رو پرداخت کردم بعد اون تاریخ شهرداری حکم تخریب واحد رو صادر کرده وسازنده دنبالش نرفته وبنا رو کامل کرده ونما زده ودوباره بین من وفروشنده متمم نوشته شده و مابقی پول از من گرفته شد وزمان تحویل و جریمه دیرکرد درج شد (بدون اینکه بدونم تخریب داره) الان میگن به استناد تاریخ حکم تخریب و ماده قانونی تموم توافقات بعدش باطل است. آیا صحت داره؟ راه وصول دیرکرد وجود نداره ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید مستندات و مدارک بررسی گردد تا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال فروشنده در برابر شما مسول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صورت جلسه باطل است ولی قرارداد اولی شما قابل بررسی است می توانید تماس بگیرید و آن را بفرستید تا بررسی گردد