مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام برادر من در راه بازگشت به خانه ضایعات اهن پیدا کرده و به وانت پدرم بار زده بود که بعد از چند ساعت چند شخص با کلانتری وارد خانه ما شدن و پدرم را به جرم سرقت بردن کلانتری اهن هم تقریبا 200 کیلو بود الان بعد از یک ماه شکایت کردن که شما40 تن ضایعات ما رو سرقت کردین درحالی که ما روحمون هم خبر نداره؟ ما چطور میتوانیم بی گناهی خودمان رو ثابت کنیم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شاکی باید ادله بیاورد و شما میتوانید از خود دفاع کنید و به ادله ایشان اگر ایرادی وارد هست اعتراض نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه اسناد و مدارک محکمه پسند می توانید عدم مسئولیت کیفری خود را اثبات نماید