مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

عرض سلام خدمت اساتید گرامی
برای مزایده املاک مشاعی، آیا الزامی وجود دارد که دادگاه نشانی مالکین را استعلام کرده و آنها را از مزایده آگاه سازد؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

در خصوص مزايده املاك مشاعي اگر دادخواست با خواسته ي فروش مال مشاع مطرح شده باشد قاعدتا كليه مالكين مشاع اصحاب دعوي هستمد و اجراييه به انها ابلاغ ميشودو استعلام نشاني معنا ندارد ولي از طريق ابلاغيه مبني بر تعيين زمان مزايده قطعا مطلع خواهند شد يا ابلاغ خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در خصوص مزايده املاك مشاعي اگر دادخواست با خواسته ي فروش مال مشاع مطرح شده باشد قاعدتا كليه مالكين مشاع اصحاب دعوي هستمد و اجراييه به انها ابلاغ ميشود