مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

سلام.من و همسر سابقم هر کدوم مالک سه دانگ یک آپارتمان هستیم.حالا من درخواست مزایده ملک برای فروش سهم خودم رو کردم و دادگاه هم حکم داده.میخوام بدونم اگه ملک در چند مرحله مزایده فروش نره چه میشه و مراحل بعدی کار جهت رسیدن بنده به سهم ام چطور هست.در حال حاضر همسر سابقم در ملک مشترکمون با خانواده جدیدشون زندگی میکنند.ممنون پیشاپیش از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک به فروشنده نرود لاجرم مزایده بی فایده خواهد بود نهایت باید دادخواست خلع ید مطرح نمایید تا ملک تخلیه گردد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام ملک دو مرحله به مزایده میرود جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ملک در مزایده به فروش نرود
شما میتوانید درخواست مزایده مجدد را نمایید تا ملک به فروش برود ولی بعد از شش ماه از کارشناسی اول ، باید دوباره کارشناسی بشود تا کارشناس ، قیمت جدید تعیین نماید و این مراحل را میتوانید تکرار نمایید تا ملک به فروش برود