مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه ارزی

با سلام و احترام
اینجانب مبلغی را بابت قرض برای یکی از اقوام در خارج از کشور حواله کرده ام که ایشان از بازپرداخت آن خودداری میکنند. حواله از طریق صرافی انجام شده و تاییدیه صرافی موجود است. متاسفانه هیچ نوشته یا رسیدی از فرد مقروض اخذ نشده است.

1) آیا برای طرح دعوی ارائه تاییدیه صرافی کفایت میکند؟ فیش واریزی اینجانب به حساب صرافی در ایران در دسترس نمیباشد.
2) آیا استشهادیه شهود باید ضمیمه دادخواست شود؟
3) با توجه به اینکه مبلغ قرض ارزی بوده آیا خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه کتبی اینجانب از طریق ایمیل مورد پذیرش واقع میشود؟
4) آیا دادن اظهارنامه کمکی به روند پرونده میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود می توانید مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه رسمی موضوع استرداد ارز واریزی به حساب ایشان متذکر سپس با گواهی صرافی و اظهار نامه ابلاغ شده و استشهادی شهادت شهود مطالبه ارزی را درخواست نمایید و خسارت تاخیر تادیه بدان تعلق نخواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با استناد به شهادت شهود می توانید مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با استناد به شهادت شهود می توانید مطالبه کنید