مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

زمینی را فروختم متن قولنامه قانونی بوده و در قولنامه به چک اشاره شده و شماره چک ولی پولی دریافت نکردم تا الان و چک را به خریدار دادم
بعد دوسال ادعای مالکیت کرده بر اساس اون قولنامه
ولی ممانعت میکنم از ورود به زمین چون پولی رد و بدل نشده و اونم میگه نقدا دادم و ...
پاسگاه دوست ایشون هست و اومدن سر زمین و صورتجلسه نوشتن مزاحمت ملکی و ممانعت از حق
در دادگاه کیفری شکایت کردند و دادگاه نظر و خواسته شان را رد کرد و حکم براعت از اتهام داد بهم
تجدید نظر کرده هنوز جوابش نیومده
چقدر احتمال داره رای تجدید نظر مانند رای اولی باشد
و اینکه ایا مامور پاسگاه میتونه دخالت کنه و زمینو تحویل ایشون بده بدون داشتن حکم قضایی
هر روز میاد سر زمین و میخاد با بیل مکانیکی مرز زمینشو مشخص کنه من اجازه نمیدم و مامور همیشه طرف اوست و میگوید چون قولنامه داره مال اونه و منم میگم باید قاضی بگه زمین مال کی هست و بدون حکم نمیتونی کاری کنی و ... آیا میشه از مامور پلیس شکایت کرد بابت اینکه دوستی داره با خریدارم و همیشه طرف اوست و به جای قاضی نظر میده که زمین مال کی هست و سر زمین سند و قرارداد و ... ازم میخاد
لطفا راهنمایی کنید مامور وظیفش برقراری صلحه نه اینکه بگه دادستان و قاضی کاره ای نیستن و تهدید کنه همیشه با لباس نظامی بیاد پسرهامو تهدید کنه
فرمانده پاسگاه هم پشتشونه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مامورین انتظامی بدون حکم قضایی حق دخالت در این امور را نخواهند داشت درصورتی که از مقام موقعیت و لباس خود سوء استفاده نمایند قابل شکایت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مامورین انتظامی بدون حکم قضایی حق دخالت در این امور را نخواهند داشت در صورتی که از مقام موقعیت و لباس خود سوء استفاده نمایند قابل شکایت خواهد بود