مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای ورثه ای

سلام وقت بخیر.ملکی که قولنامه ای هست و به نام پردرم و ایشون سال 81فوت شدن. برای گرفتن سند ملک به نام مادرم از چه راهی باید اقدام نمود؟ هم برای انتقال از پدر به نام مادر و هم برای گرفتن سند ملک؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا انحصار وراثت انجام و سپس با توافق کلیه وراث نسبت به انتقال سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست سند نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا انحصار وراثت انجام و سپس با توافق کلیه وراث نسبت به انتقال سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست سند نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا انحصار وراثت انجام و سپس با توافق کلیه وراث نسبت به انتقال سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست سند نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابتدا انحصار وراثت انجام و سپس با توافق کلیه وراث نسبت به انتقال سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک درخواست سند نمایید.