مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام. سوال من در مورد تقسیم ارث هست. ما دوبرادر و یک خواهر و مادر هستیم. من میخاستم سهم خانه ی ارثی را به ورثه ی دیگر (برادرم) بفروشم. و این خانه سند ندارد و قولنامه ای معامله شده. میخاستم ببینم باید چیکار کنم. ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید مبایعه نامه تنظیم نمایید.......... در صورت نیاز به تنظیم دقیق قرارداد به صورت قانونی با بنده تماس بگیرید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

طی یک صلحنامه عادی سهم الإرث خود را از ملک معین به شخص دیگر صلح کنید
برای تنظیم این قرارداد حتماً با وکیل دادگستری مشورت کنید
در صورت تمایل به مشورت با اینجانب با شماره 09131144800 تماس بگیرید