مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به یکی از ورثه

با سلام...خسته نباشید... قطعه زمینی که وقتی پدری در قید حیات بود را در بنگاه به نام دخترش با مضمون فروش، سند داد...
سوال:صاحب بنگاه، پدر شوهر دختر میباشد... و شاهد هم همسر دختر است...
فرد بیسواد بوده ولی با پاهای خودش رفته و سند فروش زده....
درصورت شکایت برادران دختر، آیا زمین از او پس گرفته میشود؟؟؟
یعنی شاهد بودن همسر دختر ویا صاحب بنگاه بودن پدرشوهرش، برایش مشکل ساز میشود؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر در زمان حیات و در زمان سلامت عقل و روان انتقال داده باشد معتبر است

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، اثبات آن مشکل و طاقت فرسا می باشد