مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و تمکین

من که از طریق نفقه اقدام به طلاق کرده ام تقریبا یک سال است ک همسر بنده نفقه پرداخت نکرده و گزارش اصلاحی و اجراییه دارم ک در اجرای احکام هست..همسرم برای اینکه نفقه پرداخت نکند الزام ب تمکین داد که الان قطعی شده..خواستم بپرسم ایا این نفقه ای که پرداخت نکرده بود هم از بین میرود یا فقد نفقه ی جاری قطع میشود..
من در اجرای احکام انسداد حساب انجام داده ام ولی هنوز حکم جلب او را نگرفته ام

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت نفقه گذشته قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در هر صورت نفقه گذشته قابل مطالبه است.