مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

من یه پسر 15 ساله دارم که بعد از جدایی حضانتش با من هست درخصوص نفقه فرزند مشترک که از حدود دوسال پیش اقدام کردم در تجدید نظر خواهی پدرش مدعی است ما توافق کردیم نفقه نده و من اثاث منزل گرفتم درقبالش که یک ادعای کاملا بی اساسی هست ممنون میشم راهنمایی کنید لایحه جوابیه رو به چه نحوی بنویسم وایشون از شهرما رفته یه شهر دیگه ودرخواست داره دادگاه درشهر اون برگزار بشه آیا ممکنه قاضی موافقت کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه را توسط وکیل تنظیم کنید و موضوع شما نیاز به توضیحات بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج ملزم به پرداخت نفقه فرزندان است و باید اگر ادعایی دارد با سند و مدرک ثابت کندوگرنه قاضی نمیپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفاعیات خود را از طریق دفتر خدمات قضایی یا حضورا به شعبه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتما برای تنظیم لایحه ب وکیل مراجعه کنید و اگر اقامتگاه خوانده در شهر دیگری باشد ولی شما جای دیگر . در مسایل خانوادگی اقامتگاه زوجه ملاک است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دفاعیات خود را از طریق دفتر خدمات قضایی یا حضورا به شعبه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

لایحه را توسط وکیل تنظیم کنید و موضوع شما نیاز به توضیحات بیشتر دارد

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، جهت تنظیم لایحه به وکیل مراجعه کنید