مشاوره حقوقی رایگان - اجور معوقه و خسارت هزینه دادرسی

با سلام
من یه شکایت در مورد اجور معوقه و خسارت هزینه دادرسی برای مستاجرم داشتم که در جلسه دادگاه شورا حل اختلاف حضور پیدا نکردن و حتی وکیلشون هم نیومدن، مبلغ 5 میلیون بود قاضی هم حکم به محکومیت مستاجر داده و پرونده مختومه شده حالا من باید چکار کنم ؟مجددا ب شورا حل اختلاف برم؟
و پرونده مختومه شده یعنی چه؟
ضمنن این فقط کرایه دوماه عقب افتاده است و اگر ایشان پرداخت کند و مجددا ماهای دیگر باز کرایه ندهد آیا باز هم باید شکوایه تنظیم کنم یا نیازی نیست
ممنون از عزیزان راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت حکم تقاضای صدور اجرائیه نمایید و در خصوص مابقی نیز مجدداً باید دادخواست تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم درخواست صدور اجرائیه بدهید