مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان

با سلام.من در یک ساختمان 3 طبقه زندگی میکنم داخل حیاط یکی از افراد واحد لوازم خود را در گوشه حیاط گذاشته . همچین لباسهای خود را داخل حیاط برای خشک شدن پهن می کند واز طرف دیگه پارکینگ زیر ساختمان وبین حیاط است وخود ایشان بالای پارکینگ هستند می گوید کف خانه ام سرد لذا بین پارکینگ و حیاط چادور کشیده جهت جلوگیری سرما از طرف دیگه این چادر فضای ورودی ساختمان را زشت وتاریک کرده است وهمچنین زیر راه پله لوازم و موتور خود را به میله راه پله قفل کرده است لذا می خواستم بدانم این کارها قانونی است یا نه می توانم پیگیری کنم از چه مکانی پیگیری کنم. با تشکر

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام خیر قانونی نیست ایشان قانونا نمی تواند از فضای مشاعات استفاده اختصاصی نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تمام اینکارها غیر قانونی است میتوانید از او شکایت کنید