مشاوره حقوقی رایگان - انتقال دنگ از سند دستدارمی

سلام ، منزل ما سند دستدارمی داره ، قولنامه ی این ملک به نام همسرم هست آیا ایشون می‌تونه نصف این خونه رو به نام من منتقل بکنه یا اینکه مستلزم گرفتن سند رسمی است ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قولنامه ای هم امکان انتقال مالکیت وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله همسر شما میتوانید با تنظیم مبایعه نامه عادی ، سه دانگ خانه را به نام شما انتقال بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله ایشان می تواند اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله همسر شما میتوانید با تنظیم مبایعه نامه عادی ، سه دانگ خانه را به نام شما انتقال بدهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله همسر شما میتوانید با تنظیم مبایعه نامه عادی ، سه دانگ خانه را به نام شما انتقال بدهد