مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند عادی به سند رسمی

به نام خدا
باعرض سلام و ادب خدمت شما وکلای محترم و مجرب
سوالی داشتم و آنکه پدر مرحومم پس از فسخ زمین با شخصی ، آن را به من به صورت سند دستدارمی فروخت و مبایعه نامه اش را نوشتیم و آنرا گرفتم.
حال چون سند دستدارمی هست ، قصد گرفتن سند تک برگ و رسمی برای آن تکه زمین را دارم.در این رابطه تمام وراث پدر مرحومم نسبت به آن (فروشنامه)و خریدش از طرف من آگاهی دارند و از جانب هیچ کس اعتراضی نسبت به آن وجود ندارد و کاملا مورد قبول وراث و همه میباشد.حال با این تفاصیل دادگاه جهت صدور سند رسمی ،ارائه دادن همان مبایعه نامه (سند دستدارمی)به دادگاه کفایت میکند و یا (سوال مهم آنکه) دادگاه میبایست نسبت به آن مبایعه نامه(سند دستدارمی) بررسی ها و پیگیری هایی انجام دهد و مورد سنجش قرار دهد و یا همانطور که گفته شد ، تمامی وراث و...به صحت آن آگاه هستند و آنرا قبول دارند دیگر نیاز به این موارد نمیباشد و دادگاه زمانی که سند(با شرایط ذکر شده) ارائه شود آنرا تقریبا به زودی پذیرفته و اقدامات لازم و بعدی جهت صدور سند رسمی را انجام خواهد داد؟ممنون میشم در این مورد کاملا راهنمایی بفرمایید.سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت می توانید موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به اداره ثبت رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سریع دادگاه محترم اصالت سند راه اثبات نمایید سپس مطابق قوانین ثبت درخواست‌ سند بدهید