مشاوره حقوقی رایگان - حکم قلع

سلام بنده مالک یک واحد آپارتمان می باشم ، اخیرا همسایه طبقه همکف اقدام به پیشروی از قسمت حیاط جنوبی نموده است (این ملک بصورت قولنامه ای و عادی فروخته شده و فاقد سند می باشد) با مراجعه به شهرداری و ارائه پروانه ، رای به حکم اعاده پروانه داده شده ضمنا در پروانه قید شده پارکینگ و یک واحد مسکونی و خرپشته ساخته شود اما سازنده همکف را تبدیل به ملک مسکونی کرده است آیا شهرداری خود این حکم را اجرا می کند یا باید شکایت به دادسرا شود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بر خلاف پروانه ساختمانی ساخت سازی صورت پذیرفته باشد در کمیسیون ماده 100 مطرح و شهرداری بر اساس رای کمیسیون ماده 100 نسبت به قلع و قمع بنای خارج از پروانه ساختمانی اقدام خواهد نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه برخلاف پروانه ساختمانی باشد بر اساس رای کمسیون نسبت به قلع و قمع بنای خارج از پروانه ساختمان اقدام میکند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیازی به شکایت مجزا نیست و از طریق شهرداری پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا بعد از ساخت فقط جریمه می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ساخت و ساز برخلاف قانون انجام شده می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق شهرداری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این موضوع توسط کمسیون ماده 100 شهرداری رسیدگی شود و حکم قلع و قمع داده شده باید توسط شهرداری اجرا میشود نیاز به شکایت نیست از طریق شهرداری اجرا راپیگیری کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
با مراجعه به شهرداری، نخست موضوع را اعلام نمائید سپس حکم گرفته شده را نیز اجرا کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به دفتر خدمات الكترونيك شهر مراجعه و بازديد كارشناس مراتب را در فرم مخصوص صورتجلسه و عكس ها را ضميمه مي نمايد
و جهت رفع مشكل دستورات لازم با عنايت به راي كميسيون به اجراييات شهرداري اعلام ميگردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق شهرداری پیگیری کنید. بعد از نظر کارشناس در کمیسیون ماده 100 مطرح میشود. و اصولا بعد از ساخت برخلاف پروانه شهرداری، جریمه در نظر قرار گرفته میشود و در صورت عدم همکاری شهرداری میتواند اقدام ب قلع و قمع نماید. موضوع قابل حل و پیگبری هست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای اجرای تصمیمات کمیسیون ماده 100 شهرداری میتوان به اجرائیات خود شهرداری هم رجوع کرد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوع در صلاحیت کمیسیون ماده 100 شهرداری است. در اینجا که احداث بنا بر خلاف پروانه صورت گرفته اگر اولا - اصول 3 گانه رعایت شده باشد یعنی 1- فنی 2- شهرسازی 3- بهداشتی ساختمان رعایت شده باشد . ثانیا- ضرورت قلع بنا وجود نداشته باشد ، می توان از تخریب جلوگیری کرد.
در صورت اصرار شهرداری می توانید به دیوان عدالت اداری از تصمیم شهرداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق شهرداری پیگیری و اجرا کنید