مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از نظر خانواده

دختری 34 ساله هستم و سابقه 8 از وضعیت کاری خود راضی نیستم و دنبال کار بودم یه بار دوسال پیش اقدام کردم برای اصفهان رفتن که با داد و بیداد خانواده منتفی شد و الان حدود دوسال با اقایی که خارج از کشور بود اشنا شدم و قرار بود ایران که اومدن کارهای حسابداری و امور خانه را براش انجام بدم خانواده مخالفت کردن باز و اون اقا هم بهم تهمت زد که فریبش دادم و ایران اوردمش الان ایا میتونم بدون اجازه خانواده برم میدونم ایندم عوض میشه با اون اقا

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در سنی هستید که نیاز به اجازه برای تصمیمات خود ندارید ولی عرفا باید رضایت پدر و مادر خود را اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مستقل زندگی کنید و یا ازدواج کنید