مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن قانونی دختر از خانواده

سلام من يک دختر 20سالم كه پدرم هنوز تو اخلاق قديميش مونده دارم برای بار دوم طلاق ميگيرم اولي به علت رواني بودن زوج و دومي به خاطر عدم تفاهم دارم جدا ميشم پدرم اصلا دركي از اين موضوع ندارد كه من حالم خوش نيست و نياز دارم كه با دوستم وقت بگذرونم يا درد دل كنم ميگه با خواهرات باش آخه خواهرام هنوز بچه هستند نميفهمن هنوز كودك هستند و فكر ميكنه من ميخوام ولگردي كنم پدرم من هركاري. ميكنم بعد از اون فحشم ميده دعوام ميكنه با كمربند ميوفته بجونم و بهم ميگن تو فاحشه ای ميرم سركار سر ماه حقوقم رو براي كمك بهشون ميدم ميگن اين پول ها حرام هست و مادرمم پرش ميكند و همش به من توهين ميكند به من فحاشي ميكنه لطفا به من يه راه قانوني معرفي كنيد من بتونم مستقل زندگيم رو شروع كنم حتي من رو به قتل يا سوزوندن و زنده زنده خاك كردن هم تهديد ميكنه لطفا به من راه قانوني مستقل شدن رو بگيد طوري كه بترسه و ديگر نزديك من نشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خودتون میتونید مستقل بشوین سنتون بالا18 هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی با تلفن 123 تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید مستقل زندگی کنید، احتمالاً دوبار متارکه در زندگی راه قانونی را به شما نشان داده است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام در ابتدا به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و بعد اگر حل نشد شما مستقل هستید و هرکاری میتوانید برای مستقل شدن انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه می‌شود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید 123

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی قانونا میتوانید مستقل زندگی کنید چرا که بالای 20 سال سن دارید ،
در خصوص موارد دیگر بهتر است با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما می توانید مستقل زندگی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما 20 سال سن دارید و از همه نظر مختار و آزاد هستید که با خانواده زندگی کنید یا خیر بهتر است برای راهنمایی بیشتر د تخصصی تر به مشاورین خانواده مراجعه کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بعد از ازدواج اول شما استقلال حقوقی دارید فقط این استقلال همراه با الزاماتی هست
مخارج و هزینه های زندگی مستقل به عهده خود شماست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام شما برای مستقل شدن نیازی به راه قانونی ندارید ، هرزمان بخواهید میتوانید منزل جدا تهیه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دوبار ازدواج نموده‌اید و دیگر می‌توانید از خانواده خود جدا شوید و به شکل مستقل به زندگی خود به دور از این مصایب ادامه دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یه خونه اجاره کن و اسباب اثاثیه بخر و جایش را به آنها نگو اما مواظب باش مرتکب فعل حرام و خلاف شرع و اعمال مجرمانه نشوید که سر از ناکجا آباد درآید