مشاوره حقوقی رایگان - سلام عموی ما از ملک ما راه مال رو به اندازه 1متر و80سانتی دارد ان راه تا اول ملک ان مجاز است

سلام عموی ما از ملک ما راه مال رو به اندازه 1متر و 80 سانتی متر دارد قانون راه مال رو چیست؟ا یا ان راه مال رو تا اول ملک او میباشد یا او از هر طرفی که میخواهد میتواند برود؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر سابقا راهی وجود داشته باشد همان راه معتبر است اگر وجود نداشته باشد با توافق طرفین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راهی که از ابتدا مال رو بوده باید استفاده شود مگر به شکل دیگری تراضی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سابقا راهی وجود داشته باشد همان راه معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر سابقا راهی وجود داشته باشد همان راه معتبر است