مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرض داده شده

سلام خسته نباشید من برای شخصی 18 میلیون پول واریز کردم و الان اون شخص پول من رو نمیده . من پول رو به حساب دخترش واریز کردم و رسید تمام واریزی ها رو دارم و پیام های تشکر شخص بابت واریز پول رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید باید چه مراحلی رو برم برای پس گرفتن پولم ؟ و هزینه حق الوکاله چقدر میشه اگر بخواهم وکیل بگیرم؟ چقدر زمان میبرد تا به پولم برسم . ممنونم از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه دخترش دادخواست مطالبه وجه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست مطالبه وجه به استناد مدارک ارایه دهید اگر از وکیل استفاده کنید بااستفاده از تخصص وکیل کار قدری راحت تر است وزمان غیر قابل پیش بینی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس مدارک خود مطالبه وجه در شورای حل اختلاف مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه وجه به استناد مدارک ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت دختر و پدر واریز نمایید و فیشهای واریزی را به دادگاه ارائه بدهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست مطالبه وجه به استناد مدارک ارایه دهید