مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول قرض داده شده

با سلام و خسته نباشید. بابت راهنمایی سرایدار مقیم در تهران که اهل افغانستان است برای مشاوران محترم دادراه پیام می‌فرستم. آیا فردی که اهل افغانستان است می‌تواند بابت مبلغی که مدتی قبل قرض داده است طرح دعوی در دادگاه ایران کند؟ تنها مدرکی که وجود دارد، رسید انتقال وجه است. آیا برای بازپس‌گیری مبلغ هشت میلیون تومان باید به شورای حل اختلاف مراجعه کند یا دادگاه؟ پیشاپیش از راهنمایی شما سپاس‌گزارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهد.
پرونده به شورای حل اختلاف ارسال می شود.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امکان شکایت اتباع وجود دارد، پرونده در صلاحیت شورای حل اختلاف است.