مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر .پدرم بدون اجازه مادرم رفته روی خونش وام گرفته الان قسطای خونه رو نداده بانک میخواد خونه رو ببره میشه ازش شکایت کرد و چیکار کنیم خونه به نام مادرمه البته من زن بابا دارم و شناسنامه و کارت ملی مامانم و سند خونه پیش اونا بوده یعنی بردن اون زنه رو جای مادر من زدن چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون امضای مادرتون بوده می توانید دادخواست ابطال رهن بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باارایه ادله واحراز هویت می توانید دادخواست ابطال مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً پدر شما از مادرتان وکالت یا نمایندگی داشته که نسبت به اخذ وام اقدام نموده است قابل بررسی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرجع قضایی ابطال اجراییه ثبتی و ابطال عقد رهن را مطرح نمایید . بهتر است وکیل بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از مرجع قضایی ابطال اجراییه ثبتی و ابطال عقد رهن را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجع قضایی ابطال اجراییه ثبتی و ابطال عقد رهن را مطرح نمایید . بهتر است وکیل بگیرید