مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت خواهر یا مادر

سلام پدرم نزدیک دو سال هست که فوت کرده و من مجردم و با خواهرم که به خاطر مشکل اعصاب و روان شدید طلاق گرفته و مادرم که 65 سال داره زندگی میکنم چندبار برای کفالت اقدام کردن ولی متاسفانه جواب منطقی بهم نمیدن
دو برادر بزرگتر دارم که هر دو خدمت رفتن و جدا از ما زندگی میکنند
خواهرم زیر پوشش بهزیستی هستش و درجه معلولیت روانی شدید داره
و هیچکدوم از برادر و خواهرام ازش مراقبت نمیکنن یکی از برادرم هام کمر و گردنش دچار پارگی دیسک شده و معتاده
و یکی دیگه از برادرام پسر ناشنوا داره و فقط میتونه از عهده مخارج درمانش بر بیاد مادرم هم ب دلیل سن بالا از کار افتاده و مریض هستش
تنها سرپرست خواهر و مادرم منم و اگر من نباشم هیچکس نیست که داروهای خواهرمو بده و اگه دارو مصرف نکنه کنترل نشدنیه که پرونده های بستریش ثابت میکنن این حرفمو
خواهش میکنم ما روستا زندگی میکنیم و هیچ اشنا و راهنمایی نداریم
لطفا راهنماییم کنید بتونم معافیتم رو بگیرم وگرنه خواهرم و مادرم بی سرپرست و تنها میمونن