مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پدر و فرزند در مورد وصیت نامه

سلام
پدرم تک پسر هست و سه خواهر دارد
پدرم چند زمین کشاورزی از پدربزرگم به صورت کلامی گرفته و در آنها درخت کاری کرده و هزینه کرده و حالا بعد از 10 سال رابطه پدرم با پدر بزرگم خراب شده و پدربزرگم میخواهد از زمین ها به دخترهایش ارث بدهد که باعث وخامت اوضاع شد و حسابی دعوا پیش اومد
آیا پدربزرگم میتواند پسر1 را از ارث محروم کند و یا بخش زیادی از زمین ها را به دخترانش بدهد ؟
در ضمن زمین ها سند و بعضا حتی وکالت هم ندارند و به صورت ارثی به پدر بزرگم رسیده
حالا آیا امکان دارد که پدربزرگم در دفترخانه زمینها را برای دخترانش وصیت کرده باشد و پدرم باید چه کاری بکند ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می تواند در زمان حیات هر گونه نقل و انتقالی انجام دهد.
بله می تواند البته اگر وصیت نماید تا یک سوم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هرکس می تواند اموال خودرا در زمان حیات انتقال دهد و محدودیتی ندارد
وصیت تا 1/3 نافذ می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در زمان حیات هر گونه نقل و انتقالی انجام دهدالبته تا ثلث اموال را میتواند وصیت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان حیات می تواند اموال خود را به هر کسی که خواست انتقال دهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدربزرگتان حق دارد برای اموالش هر تصمیمی که می خواهد بگیرد .
پدر شما می تواند حق ریشه را مطالبه کند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در زمان حیات می تواند اموال خود را به هر کسی که خواست انتقال دهد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در زمان حیات میتواند اموال خود را به هر کس انتقال دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می تواند اموال خود را به هر کسی که خواست انتقال دهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله می تواند در زمان حیات هر گونه نقل و انتقالی انجام دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول اینکه ، پدربزرگ شما کار صحیحی انجام میدهد و باید مال خود را به هم دختر و هم پسر بدهد
دوم هیچ پدری ، نمیتواند که فرزند خود را از ارث محروم کند ولی میتواند
قبل از فوت ، تمام اموال خود را به هر شخصی که بخواهد بیع یا صلح یا هبه کند یا تا 1/3 از اموال خود را وصیت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر نمی توان یکی از وراث را از ارث محروم کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بزرگ شما تا زنده است هر تصرفی که بخواهد در زمینهایش میکند در مورد وصیت فقط تا یک سوم اومالش را میتواند با وصیت به کسی بدهد و همچنین نمیتواند کسی را از ارث محروم کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در زمان حیات به هر کسی خواست میتواند انتقال دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می تواند در زمان حیات هر گونه نقل و انتقالی انجام دهد