مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

سلام
همسر بنده بابت شکایتی که کردم ازشون برای معامله به قصد فرار از دین در دادگاه کیفری اومدن تاریخ قرارداد دست کاری کردن و قبل از اقدام بنده نشون دادن. به خاطر اون قولنامه دست کاری شده قرار منع تعقیب صادر شد.
حالا من الان میتونم به جرم جعل سند ازشون شکایت کنم که بره کارشناسی خط
و پرونده در دادگاه کیفری باز بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر می دانید که تاریخ دستکاری شده است و به نوعی جعل گردیده است ویتامین شکایت جعل و استفاده از سند مجعول طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در ضورت احراز می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول طرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در ضورت احراز می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول طرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال انتقال به علت صوری بودن معامله را مطرح نمایید
و شما میتوانید در دادگاه کیفری شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید با عنوان جدید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید تحت این عنوان شکایت کنید برای ابطال مبایعه نامه به علت صوری بودن هم میتوانیداقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید.
اگر مهلت اعتراض تمام نشده ضمن اعتراض تقاضای کارشناسی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح بفرمایید.