مشاوره حقوقی رایگان - ابطال چک

با سلام. شخصی در دادگاه به استرداد لاشه چک محکوم و اجراییه استرداد چک نیز از 8 ماه پیش صادر شده است. ولی از استرداد لاشه چک امتناع می کند. اجرای احکام نیز بدلیل عدم صمانت اجرا کاری نتوانسته بکند ولی برای بانک دستور رفع سوء اثر نوشتن .. آیا از همان دادگاه ابطال چک رو میشه درخواست کرد؟ آیا دارنده می تواند از چک سوء استفاده کند؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که نسبت به اجرای استرداد چک اقدام نمی‌کنند لاجرم دادخواست ابطال چک را به استناد رای صادره قبلی تقاضا نمایند

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام خیر اما در هرحال بایستی دادخواست ابطال جک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیر اما در هرحال بایستی دادخواست ابطال جک بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست ابطال جک را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دادخواست جداگانه ابطال ورقه چک را مطرح نمایید