مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام خسته نباشید. من مغازه دار هستم با یه شرکت کار میکردم بعد چک ضمانت گذاشتم بابت این که جنس بگیرم چک ضمانت صیادی نبود بعد یه مدت به مشکل بر خوردم رفتن رو چک من اقدام کردن و شکایت من کردن با من تماس گرفتن که یه چک صیادی بفرستید به همین مبلغ تا من چک قبلی شما برگشت بزنم حسابتون درست بشه منم چک صیادی فرستادم ولی ثبت نکردم چون خودشون رو چک من شکایت کرده بودن الان چک منو تحویل نمیدن چک من هنوز ثبت نشده چجوری میتونم این چک و باطل کنم اگه باطل کردم بعد اون نمیتونه ادعایی کنی که اومده چک و باطل کرده ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام کارخطرناکی کرده اید یعنی الان گرفتار دو چک هستید بهرحال اظهارنامه بفرستید ودادخواست استرداد لاشه چک دهید یا اگر حامل است اعلام سرقت یا مفقودی دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شمااگر حامل است اعلام مفقودی یا سرقت نمایید درغیراینصورت باید پاسخگو باشید می توانید اظهارنامه بدهید ودادخواست استرداد لاشه چک دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به دلایل و مستندات دادخواست بدهیدتا از طریق دادگاه رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام اظهارنامه ارسال مبنی بر استرداد و در آدمه طرح شکایت لازم
مشهد هستید درخدمتم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود در خصوص موضوع حضورایبا وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
امکان بروز مشکل وجود دارد....