مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه خودرو

سلام خسته نباشید
بنده خواستگار یک خانوم بودم و بی وفایی دیدم و هنگامی که با موتور برای صحبت پیش این خانوم رفتم با ماشین به موتور من زدند و وقتی خودم پیاده شدم با ماشین به بنده زدند و من هنگامی که روی کاپوت ماشین بودم ضربه ای با دست به شیشه زدم که بایسته اما شیشه شکست حالا شکایت کردن از بنده و تو شکایتم اعلام کردن که من خواستگار بودم
حکم بنده در دادگاه چیست ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی بر اساس موارد حکم صادر میکند شما هم اقدام به مزاحمت کردید و هم تخریب جزای نقدی و حبس و شلاق مجازات مزاحمت برای بانوان و تخریب است

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام تخریب چنانجه زیر ده میلیون خسارت باشد تا دوبرابر خسارت جریمه نقدی محکوم خواهید شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تخریب قابل شکایت است و معمولاً به جزای نقدی محکوم شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تخریب چنانجه زیر ده میلیون خسارت باشد تا دوبرابر خسارت جریمه نقدی محکوم خواهید شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اتهام تخریب قابل شکایت است و معمولاً به جزای نقدی محکوم شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات جزا نقدی و پرداخت خسارت خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تخریب چنانجه زیر ده میلیون خسارت باشد تا دوبرابر خسارت جریمه نقدی محکوم خواهید شد