مشاوره حقوقی رایگان - تایید قانونی بودن یک قطعه زمین

باسلام خدمت کارشناسان محترم
حدود 36سال پیش پدرم یک قطعه زمین از طرف پدرش به ایشان واگذار گردید و در یک قولنامه دستی قید شد است که پول آن نقدا از طرف خریدار پرداخت شده است و چند نفر آن را امضا و اثر انگشت زده اند و پدربزگ اینجانب به دلیل بی سوادی اثر انگشت خود را زیر قولنامه زده است هم اکنون تمامی افرادی که قولنامه را امضا نموده اند فوت کرده و فقط یک نفر از ایشان زنده است که اظهار می دارد که این قولنامه را قبول ندارد در ضمن پدر بزرگ نیز فوت نموده اند و عمه یا خواهر پدر بعد از این مدت اظهار می دارند که اثر انگشت پدر خود را قبول نداشته و جعلی است لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام کسانی که ذینفع هستند میتونن قانونا ایراد نمایند نهایتا موضوع به کارشناسی ارجاع میشود و تصمیم بعد از کارشناسی اخذ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید کارشناس خط و امضا مشخص خواهد کرد که اثر انگشت جعلی است یا خیر و صد درصد قابل تشخیص است