مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه روستایی

سلام پدر من سال 70 از پدر بزرگم یک قطعه زمین خریداری کرده و در قولنامه نوشته شده که پول معامله فی المجلس پرداخت شد اثر انگشت شاهد یکی از روستایی ها هست و یکی هم عموی پدرم و همینطور اثر انگشت پدر بزرگم بعنوان فروشنده ولی پدرم امضا نکرده و امرزو یکی از برادرای پدرم میگه من معامله رو قبول ندارم چیکار میشه کرد ؟

لازم به ذکر هست که این برادر پدرم اون زمان 5 سال داشت و پدر من 20سال و پدر بزرگم 40 سال و برادر پدرم میگه که پول زمین و ندادین.

معامله ی ما کاملا قانونی بوده و شاهد هم هست. آیا شکایت کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

باسلام دادخواست تنفیذ مالکیت تسلیم دادگاه محل وقوع ملک نمایید با استماع گواهی گواهان حاضر در جلسه و گواهان در مورد معامله و نحوه پرداخت گواهی دهند گواهی نویسنده فروشنامه مهمه چون نوشته شده فی المجلس ثمن پرداخت شد