مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی در عمل شبکیه

با سلام همسر من در مرحله اول دچار پارگی شبکیه شدند بیمارستان تخصص چشم رفتند بیمارستان ویزیت را به دکتری دادند که متخصص شبکیه نبود همسر من هم به عنوان اورژانس عمل کردند و بعد از عمل دوباره شبکیه پاره شد حدود 2 بار این اتفاق افتاد بلر سوم بعد از عمل گاز و روغنی که برای ترمیم شبکیه را می‌زنند از ترس خارح نمی کرد و بعد از اصرار همسرم به این دید چشم بسیار کم بود دکتر همسرم را به پزشک معالج شبکیه معرفی کردند ایشون گاز و تخلیه کرد ولی گفتند چون عمل خوب نبوده 50 درصد امکان پارگی مجدد داره و دوباره پاره شد و دکتر متخصص عمل کرد بعد از سه بار عمل و هر بار تخلیه میشه 6 بار بگذریم که چند بار هم دکتر لیزر و این ها می کرد دید همسرم از چشم عمل شده فاصله دو متری شکایت کردیم از دکتر پزشک قانونی 14 درصد دیه زده اولا می خواستم بپرسم چه مبلغی میشه دوما اعتراض زدیم امکان رسیدگی چقدره و اینکه از بیمارستان هم می تونیم شکایت کنیم همسرم حدود یکسال از کار افتاد چی ! ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان طرح شکایت وجود دارد و در صورت قصور پزشکی مبالاتی بیمارستان دارای مسئولیت کیفری خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به نظریه پزشکی قانونی هم میتوانید اعتراض نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان تمامی این شکایتها به علت قصور پزشکی و....هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشکی می توانید شکایت کنید.