مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چشم پزشک

مادرم 69ساله هست.
دو روز پیش عمل آب مروارید داشتن.
روز بعد از عمل متوجه میشن چشمشون هیچ جا رو نمیبینه.مراجعه به پزشک میکنن و ایشون عکس و سونوگرافی انجام میدن و میگن عفونت کرده و سه امپول در چشم و اطرافش تزریق میکنند.صبح روز بعد که مراجعه مجدد میکنن میگن عفونت باید تخلیه بشه و باید برین مشهد.
ضمنا عمل رو در مرکز خصوصی جراحی محدود انجام میدن که مرکز بسیار کثیفی بوده و حتی از یک ملافه و زیرانداز برای همه بیماران استفاده میکردن.

بیمارستان مشهد گفتن علت یکی ازین سه تاس

اتاق عمل استریل نبوده
پزشک دستشون الوده بوده
پزشک بیمار بودن

ماباید چطوری شکایت کنیم؟
چه مدارکی لازمه؟
باید هم از چشم پزشک و هم از مرکز جراحی شکایت بشه؟

رضایت قبل از عمل رو که امضا کردن میتونه مانع شکایت بشه؟
ممنون

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام دفتر خدمات قضایی تحت عنوان قصور پزشکی از دکتر و کادر اتاق عمل شکایت نمایید. خیر مانع نمی شود

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
شما با دلایل و مستنداتی که دارید مدارک پزشکی و....برای قصور پزشک و مرکز جراحی شکواییه طرح نمایید ضمنا رضایت قبل از عمل برای این هست که اگر پزشک هیچگونه تقصیری مرتکب نشده و اتفاقی افتاد پزشک مقصر نیست،نه اینکه پزشک مقصر باشه و بگه من تعهد گرفتم،خیر،ایشون در صورت تقصیر مجازات میشه و باید خسارت هم بده.