مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از برگه سفید امضا و سفید اثر انگشت

سلام و عرض ادب به عرضتون برسانم که من در یک زمان یک برگه سفید امضا و اثر انگشت نمودم و دست طلبکارامون افتاده و آنها هم به دلخواه خودشون املاک زیادی را نوشتن که به اسم داداشم بوده و من وکالت فروش و انتقال انها را داشته ام و به اشخاص دیگری که داداشم طلبکار انها بوده انتقال داده ام و انها تاریخ برگه جعل را 8 ماه قبل زده اند ( نسبت به زمان تایپ برگه جعل ) حالا از من شکایت کلاهبرداری و خیانت در امانت و فروش مال غیر کرده ، من شواهد و دلایل زیادی مبنی بر جعل بودن برگه دارم ، مانند
شواهد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی دال بر جعلیت اسناد دارید می‌توانید علیه آنها شکایت کیفری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که موضوع به کارشناسی ارجاع بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و درخواست کارشناس رسمی خط و امضا ، برای تعیین جعل نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول با ارجاع به کارشناس شکایت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول با ارجاع به کارشناس شکایت کنید