مشاوره حقوقی رایگان - موات بودن زمین

سلام وقتتون بخیر. پدرم در سال68 زمینی در اطراف شهر خریداری کرده و دور ان دیوار و درب کشیده در سال 77 سند گرفته در غبالی که اطراف ان و گذشته این زمین کشت و زرع انجام میشده و پدرم در سال78 کوچ میکند به استان همجوار به شغل رانندگی تریلی مشغول بوده در سال82 سازمان شهر سازی ابلاغ ب موات بودن میکنه که پدرم بخاطر نبودن در اون شهر باخبر نمیشه و سازمان در سال84 سند صادر میکنه و ما سال88 باخبر میشیم و تا الان بخاطر رویه دادگاهی زمان برده و دو بار رد شده اقدامات بنده و حال باید چیکار کرد ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید آرایی که در این خصوص اخذ نموده اید مورد بررسی قرار گیرد تا راهکار مناسب و حقوقی ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید میتوانید این زمین را از منابع ملی خارج نمایید
و شما حسب مورد باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 یا
دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی شدن زمین را مطرح نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید