مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و عرض خدا قوت ببخشید یه سوال داشتم.. من از شوهرم دارم بصورت توافقی با داشتن حق وکالت طلاق رسمی جدا میشم و در مرحله مشاور هستم که تنهایی میرم.. حالا همسرم ادعا کرده که حلقه ازدواج که ده سال پیش برام خریدن و به ایشون پس بدم که البته حلقه ای هم که من خریدم برای ایشون رو فروختن قبلترها.. و من در سیاهه جهازم دارم که خونه ایشون اومدم خودم سه تا النگو وگردنبند وگوشواره داشتم وامضا هم کردن حالا ایشون میتونن حلقه از من پس بگیرن؟ ومن هم میتونم ادعا کنم طلاهای که خونه شما اوردم از خونه پدرم فاکتورهاش نیست وفروختی برگردون یا نه؟ البته ایشون دوماه نفقه فرزندان خودشو نداده وترک منزل کرده میخواستم حلقه بفروشم وخرج قسطها که رودوش من گذاشته چون ضامن بانک پدرمن شدن و خرجی بچه ها رو بدم... باتشکر ازشما

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام به سوال شما قبلا همکاران پاسخ داده اند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سوال شما قبلا همکاران پاسخ داده اند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید بفروشید و همسرتان نمی توانند ادعایی داشته باشند . اگر ثابت کند حلقه موجود است می تواند پس بگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید بفروشید و همسرتان نمی توانند ادعایی داشته باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورتیکه موجود نباشد نمی تواند ادعایی داشته باشد و قابل استرداد نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر هبه بوده وعین آن موجود است قابل استردد است