مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وقت بخیر من از شوهرم وکالت حق طلاق دارم بصورت رسمی با سه شرط بلاعزل و حق اسقاط و توکیل به غیر و وکیل گرفتم واقدام کردم وجلسات مشاور به تنهایی میرم حدود دوماه هم هست ایشون خونه ترک کردن و هیچ نفقه ای برا دوفرزندشون ندادن و خونه بنام من هست. حالا بعد دوماه هر روز تهدید میکنن که میام خونه رو زدم بنامت پس میگیرم ایا شدنی وقتی وکالت نامه رسمی و قولنامه رسمی خونه بنام من است حتی خونه قسط داره که چک و سفته شو خودم دادم به بنگاهی ... دوم اینکه حالا باز تهدید که حلقه ازدواجی که برات خریدم ده سال پیش برگردون ایشون حلقه ای که من براش خریدمو فروختن قبلترها والان ماهی 1300 قسط بانک دارن که پدر من ضامنت کرده بودن و نمیدن و افتاده رو دوش پدرمن از حقوقشون میدن میگن فدای سرت این فقط بره از زندگیت.. میخوام بدونم ایشون میتونه خلقه ازدواج از من بگیره؟ چون من میخوام بفروشمش وخرج بچه ها بکنم وقسط ها رویکم بدم به خانواده ام فشار نیاد تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام موارد شما قابل بررسی است مخصوصا خانه چه کسی پول را پرداخت نموده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قولنامه به اسم شماست و وکالت هم دارید نگران چیزی نباشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مورد خانه مشکلی نیست در مورد طلا اگر آن را بفروشی نمی تواند پس بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مورد منزل مشکلی پیش نمیاد و حلقه را نیز می توانید بفروشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصولا شما مالک خانه محسوب میشوید مگر .. و باید مدارک و مبایعه نامه مطالعه گردد
استرداد حلقه ازدواج امکان ندارد جهت مشاوره تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به بررسی جزییات می‌باشد.اما طاهرا در مورد خانه نمی‌توانند ادعایی داشته باشند.
در مورد حلقه نیز چون شما هم متقابلاً به ایشان حلقه داده آید هبه معوض است و قابل پس گرفتن نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نگران نباشید . دلایل شوهر محکمه پسند نیست . شما حق دارید حلقه ازدواج را بفروشید. در مورد بقیه موضوعات نیاز به بررسی بیشتر دارد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ضمن تشکر از اینکه سوالتان را بصورت دقیق و کامل و شفاف مطرح نمودید ، لطفا با دقت به نکات ذیل توجه نمایید :
اولا تنها راهی که ممکن است ایشان بتواند منزل را از شما پس بگیرند این است که ایشان ادعا کند که خانه را به شما هبه کرده اند و می خواهند از هبه ی خود رجوع کنند . راه حل رفع این مشکل نیز این است که یا آن خانه را پیش از آنکه ایشان اقدام قضائی کنند بفروشید و یا اینکه با توجه به قولنامه ای که دارید ادعا نمایید که شوهرتان خانه را واقعا به شما فروخته و هبه نبوده است .
ثانیا در مورد حلقه نیز همان توضیحاتی که در مورد خانه عرض کردم برقرار است یعنی شوهرتان می بایست با ارائه ی فاکتور خرید حلقه ، ادعا نماید که حلقه را به شما هبه نموده و الان می خواهد از هبه ی خود رجوع کند و در اینصورت پاسخی که می توانید شما بدهید این است که یا بگویید هبه نبوده یا اینکه بگویید حلقه مفقود شده است یا اینکه پیش از اینکه شوهرتان چنین ادعایی نماید ، حلقه را بفروشید که در اینصورت ایشان نمی تواند از هبه ی خود رجوع نماید .
ثالثا در مورد طلاق نیز با توجه به وکالت نامه تان مشکلی نخواهید داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد خانه هیچ مشکلی وجود ندارد در مورد حلقه هم بفروشید.

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با سلام.خانه رو تحت شرایطی می‌تواند بگیرد ولی با توجه به قولنامه و مورد مهمتر اینکه اقساط خانه رو شما پرداخت میکنید کار کمی برای آقا سخت می‌شود..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چیزهایی که هبه نموده اند را میتوانند استرداد کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خانه رو تحت شرایطی می‌تواند بگیرد ولی با توجه به قولنامه و مورد مهمتر اینکه اقساط خانه رو شما پرداخت میکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با توجه به اینکه اقساط و چکها را خود دادید امکان اقدامی از طرف ایشان نمی باشد
نفقه فرزندان قابل مطالبه می باشد
درمورد طلا نیز اگر موجود نباشد و یا معوض باشد قابل استرداد نمی باشد