مشاوره حقوقی رایگان - حضور نیافتن مقصر تصادف به بیمه

سلام خسته نباشید .حدود 15 روز پیش با یه تاکسی تصادف کردم که قبول کرد مقصر بوده و مدارکش از جمله بیمه و کارتش رو داد که فرداش بریم بیمه ولی نمیاد و الان حدود دو هفتس که من ماشینم پارکینگه . موندم درستش کنم یا نکنم . بهش گفتم میرم شکایت میکنم میگه برو . الان من باید به چه جرمی ازش شکایت کنم که زودتر به نتیجه برسم و اصلا بعد از دو هفته میشه جوابی گرفت ؟تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا تامین دلیل بگیرید وسپس شکایت درصورتی‌که میزان خسارت کمتر از 20 میلیون تومان باشد، باید مطابق قانون با کروکی غیر سازشی یا تامین دلیل ومدار ک خود به شورای حل اختلاف طرح شکایت کنید.
اگر میزان خسارت بیشتر از 20 میلیون تومان باشد، بایستی با مراجعه به دادگاه حقوقی طرح شکایت کنید.دادخواست مطالبه خسارت دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری ارائه و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری ارائه و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل در شورا مطرح نمایید تا کارشناس دادگستری میزان خسارات و میزان افت قیمت خودرو را مشخص نماید و سپس در دادگاه دادخواست مطالبه وجه خسارات و مطالبه افت قیمت خودرو را مطرح نمایید و ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت و افت قیمت مشخص شود بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت و افت قیمت دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل و سپس مطالبه خسارت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت و افت قیمت مشخص شود بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت و افت قیمت دهید.