مشاوره حقوقی رایگان - سوالی درباره ماده 11 قانون مولفین

سلام پاینده سلامت باشید
سوالی داشتم در مورد ماده 11 قانون مولفین که بدین شرح
ماده 11 - نسخه‌ برداری از اثرهای مورد حمایت این قانون مذکور در بند 1 از ماده 2
و ضبط برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی فقط در صورتی که برای‌ استفاده شخصی و غیر
انتفاعی باشد مجاز است.
راستش جوابم به طور واضح نگرفتم یعنی با توجه به این بخش از قانون من میتونم از یه نفر مثلا یه دوست یا کس دیگه ای که اثر یه نفر داره و نشر دادش برای خودم و استفاده شخصی نسخه برداری کنم حتی اگه صاحب اون اثر حق تکثیر در مورد اثر محفوظ دونسته چنانچه فقط برای استفاده شخصی باشه نه نشر تکثیر یا به نام زدن این انواع کار ها که جرم هستند مثلااستفاده شخصی از یک بسته علمی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما طولانیست از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید