مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مولف و استفاده شخصی

سلام علیکم، طبق قانون حمایت از حقوق مولفان و مصنفان و هنرمندان (ماده 11 آن) داریم که استفاده شخصی از آثار با قید شخصی بودن و عدم انتفاع جایز است.
حال سوال اینست که منظور از قید مذکور (استفاده شخصی و غیر انتفاعی) چیست??
1: آیا منظور صرفا همان انتفاع مادی و سودجویی های مالی میباشد? (چون بغیر از این فرض،کل قانون و مواد و تبصره های مربوطه بی معنی خواهد بود!)
2: و آیا انتقال آن به شکل محدود (مثلا فقط برای یکی از دوستان بفرستیم بدون قصد سود و منفعت!) ناقض شرط استفاده شخصی خواهد بود?
3: در آخر آیا طبق این قانون فایل ها و آثاری که در اصل پولی و دارای هزینه بوده و به هر شکلی در فضای مجازی و غیره نشر پیدا کرده، آیا به دانلود و استفاده شخصی از آنها قانونا اشکالی وارد خواهد بود؟؟ (برای مصرف کننده)

پاسخ ها :

حقوق مولفان و مصنفان استفاده شخصی و غیر انتفاعی