مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرد مجهول المکان

با سلام.
پس از انحصار وراثت و تقسیم اموال برای اعضاء یک خانواده..بعلت اختلافات و مجهول المکان بودن فرزند پس از فوت پدر سهم الارث وی به حساب قوه قضائیه واریز میگردد.

حال از آنجا که این فرزند حاصل ازدواج اول پدر بوده و فرزند هم نزدیک 10 سال مجهول المکان است.آیا مادر میتواند سهم الارث فرزند را بعنوان ولی و یا تنها وارث مطالبه کند؟
آیا با صرف مجهول المکان بودن امکان مطالبه هست یا باید گواهی موت فرضی حتما صادر شود؟

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام اولا مجهول المکان با غایب مفقودالاثر فرق دارد ثانیا بعداز صدور حکم قطعی موت فرضی اموال غایب به ورثه داده میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا موت فرضی ایشان اثبات گردد و