مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معاوضه

بنده بیش از پنجاه سال است که در زمینی مالک هستم و در این زمین درخت کاشتم که سن درختان سی سال میباشد حدود ده سال پیش یکی از فامیلهای نزدیک به من گفت که داخل این زمین ما زمینی داریم که پدرت به ما نداد بنده به خاطر ادای دین همان اندازه در جای دیگر به ایشان زمین دادم و برای این معاوضه قرارداد تنظیم کردیم که دو تا از وراثهای آنها اما نکردند و شکایت به بطلان معاوضه نمودند سوال من اینه که ما عملا زمین معاوضه نکردم و در آن زمین درخت گردو سی ساله دارم که این را اثبات می‌کند در صورتی که تاریخ معاوضه ده سال است وا دادگاه حکم به رفع تصرف داده لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام خود شما با امضای معا وضه نامه اقرار به مالکیت انها کردین ودر صورت عدم امضا معاوضه نامه نسبت به سهم کسانی که امضا نکردن غیر نافذ وباطل هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خود شما با امضای معا وضه نامه اقرار به مالکیت انها کردین ودر صورت عدم امضا معاوضه نامه نسبت به سهم کسانی که امضا نکردن غیر نافذ وباطل هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مدارک و مستندات شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود