مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معاوضه و توقف مزایده ملک

با سلام
اینجانب منزل مسکونی خود را با ملک کشاورزی (آب چاه موتور و زمین) در سال معاوضه نموده ام ولی زمین کشاورزی از میزانی که در متن معاوضه قید شده است کمتر می باشد .
همسمرم در سال 97 از ماده 147 سند رسمی گرفته است و در سال 1400 جهت قبول دین یک بدهکار سند را به دادگاه معرفی نموده است .
حال با توجه به اینکه مقداری از زمین مورد معاوضه وجود ندارد که به اینجانب تحول دهد امکان ابطال معاوضه و دستور موقت توقف مزایده منزل مسکونی و برکشت موارد معاوضه وجود دارد یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

ابطال معاوضه توقف مزایده ملک