مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری و توقف مزایده در دادگاه با توجه به توقیف ملک فروخته شده توسط بانک

با سلام و عرض ادب به استحضار میرساند بنده جهت وام بانک مهر اقتصاد ضمانت شخصی را کردم که بعد چند سال متوجه شدم پولی پرداخت نکرده و بانک هم سهم الارث پدری که به نام من بوده را توقیف کرده است این ملک فقط طی نامه توقیف شده و در مزایده گذاشته شده است من قبلا سهم خودم را بابت مهریه به خانم هم قولنامه در بنگاه دادم و هم رسید دستی که همسایه ها امضا کردند بابت شاهد و هم در محضر اسناد وکالت فروش دادم و خانم هم این ملک را به برادرم فروخته است که طبق سند رسمی به نامش خورده است حالا چگونه میتوانم جلوی توقف مزایده را بگیرم و چه دادخواستی بدهم که ملک به نام من نیست قبلا به خانم واگذار کردم و ایشان هم به برادرم فروخته است یا اینکه برادرم با توجه به اینکه ملک به نام ایشان است باید برود شکایت کند . ممنون میشوم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خانم شما باید به عنوان اعتراض ثالث اجرایی دادخواست بدن و توقف عملیات اجرایی رو تقاضا کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برادر شما در صورتی که مالکیت این ملک را دارد به عنوان شخص ثالث دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف ملک را درخواست نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خانم شما می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد و درخواست توقف عملیات اجرائی بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خانم شما می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ملک بنام برادر شماست ایشان باید به عنوان ثالث اجرایی توقف عملیات اجرایی بدهند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خانم شما می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.