مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پیامکی

سلام من با شخصی چند سال در ارتباط بودم ایشون هر بار به من و خانوادم و فامیلم تهمت میزنه و توهین میکنه بلاکش میکنم مسیج میده فحش میده و تهمت میزنه چند بار هم تهدیدم کرده چند بار هم جوابش رو دادم و فحش دادم مثل خودش و هر بار میومد معذرت خواهی می‌کرد تا ببخشمش و بهش فرصت میدادم. و این سری آخر همش فحش نوشت و توهین کرد بلاکش کردم از واتساپ قبلش بهش هم گفتم عکسایی ک از من داری پاک کن پاک نکرد و وقتی بلاک کردم مسیج داد بهم فحش داد و تهمت زد چند تا من جواب دادم و هر چی گفتم ب من پیام نده بیشتر فحش میداد و جوابش رو ندادم و گفتم ازت شکایت میکنم و بهم گفت برو ببینم زور کی میچربه. چند بار هم با خانوادم ک براشون پاپوش درست میکنه لفظی تهدیدم کرده. ایا میتونم ازش شکایت کنم و محکومش کنم؟ کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید در دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید