مشاوره حقوقی رایگان - پیامک های فحاشی

با سلام . بنده ماشینی گذاشتم در سایت درج آگهی برای فروش . یک نفر به صورت چند پیامک پی در پی فحاشی های ناموسی و ناسزا به من داد که چرا این قیمت گذاشتم .
پیامک هاش خیلی طولانی و افتضاح بود .
واقعا داغ کردم و من هم توهین بهش نکردم. چندباری تماس گرفتم روی خطش ولی رد تماس میداد پیامک فحاشی میداد .
ممنون میشم راهنماییم کنید که از طریق شرکت سیم کارت اقدام کنم یا قضایی. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید و تصویر پیام ها را نیز پرینت بگیرید و ارائه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنیدبعضی از کلمات جزایی نقدی مجازات بعضی از کلمات شلاق است که می‌بایست کلمات آن را بدانم تا بهتر شما را راهنمایی کنم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مزاحمت تلفنی و فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک می‌توانید از آن شخص شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه طرف مذکور شکایت نمایید نیاز به احراز هویت ایشان نیست دادسرا خود ایشان را احراز هویت می‌کند

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
با پرینت از سرشماره و‌ محتوای متن پیامک های ارسالی دادخواست کیفری مبنی بر توهین و… مطرح نمایید
موفق باشید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بهتر است از طریق دادگاه اقدام نمایید تحت عنوان مزاحمت تلفنی و فحاشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام میشه پیگیری کرد ولی با توجه به اینکه زمان بر است در نهایت جزای نقدی به ایشان تعلق بگیرد که این هم به شما پرداخت نخواهد شد بلکه در بدترین حالت که شامل تعلیق و تعویق و تخفیف نشود جزای نقدی به دولت پرداخت خواهد شد ارزش پیگیری نداره

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام از طریق دادگاه اقدام کنید و ثبت شکایت کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام از طریق فتا پیگیری و شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری توهین از طریق دفاتر خدمات قضایی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت توهین از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح کنید

یک وکیل

به نام خداباسلام. درصورتی که قصد شکایت کیفری از ارسال کننده پیامک های توهین آمیزتلفنی دارید. از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت کیفری مبنی بر توهین ساده تعزیری علیه ارسال کننده پیامک نمایید. به ضمیمه شکایت باید تصویر ومتن پیامک های توهین امیز به همراه شماره همراه ارسال کننده پیامکها را دراختیار کاربر دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قرار دهید. پرونده به دادسرای محلی که شما پیامک ها را دریافت کردید ارسال میگردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

سميه  كياني دوغ ابادي

سرکار خانم سميه كياني دوغ ابادي :

شکایت توهین وفحاشی بر علیه ایشان مطرح نمایید ضمن تقاضای استعلام صاحب سیمکارت