مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور رای در شورای حل اختلاف

11 ابان جلسه شورای حل اختلاف داشتیم. امروز که 20 ابان است هنوز رای نیامده است.چند روز طول میکشد تا رای صادر وابلاغ شود
؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و تحیت
زمان صدور رای بستگی به محتوای پرونده دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام بستگی به شعبه داره اگه شلوغ نباشه تا چند روز اینده دادنامه صادر میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به شعبه داره اگه شلوغ نباشه تا چند روز اینده دادنامه صادر میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سلام بستگی به شعبه داره اگه شلوغ نباشه تا چند روز اینده دادنامه صادر میشه